2020 Virtual Industry Forum with SaskPower

            

Tuesday, August 18, 2020

Updates on Capital Projects, Procurement Initiatives,
and Networking Opportunities

Register Now!

Agenda

12:30-12:45 PM

Login

12:45-12:50 PM

Welcome and Introductions (5mins)
Bev MacLeod, Executive Director, ACEC-SK

12:50-1:05 PM

SaskPower Overview (15 mins)

1:05-1:30 PM

Procurement Overview & Updates (25 mins)
Rhea Brown, Director, Procurement and Contracts Management 

1:30-1:50 PM

Legal Update (20 mins)

1:50-2:05 PM

Break (15mins)

2:05-2:30 PM

Transmission Services Projects Update (25 mins)

2:30-2:55 PM

Power Production Projects Update (25 mins)

2:55-3:15 PM

The Future of Power (20 mins)

3:15-4:35 PM

Break-out Q&A Sessions: Direct Conversations with Individual Department Representatives (two 30 minute sessions)

On registration form please indicate which departments you wish to interact with (limit of 2) 

4:35 PM

Closing Remarks 

 


Member of: